Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Nye opdateringer af annonceenheder

17. juni 2019

Vi investerer løbende i moderniseringen af vores annonceprodukter. Det betyder, at vi foretager nogle vigtige ændringer af annonceenhederne på din konto. Fra april 2019 opdateres din annonceside, så den afspejler disse ændringer.

Hvad bliver ændret

• Annoncestørrelser

Vi gør det nemmere at oprette og administrere annonceenheder. Alle nye annonceenheder, som du opretter, vil som standard være responsive og vil kunne tilpasses forskellige skærmstørrelser på mobilenheder og computere, hvilket giver større effektivitet og fleksibilitet. Hvis du har brug for yderligere tilpasning, vil du stadig kunne oprette annonceenheder med fast størrelse.

• Annoncetyper

Vi bevæger os i retning mod mere detaljerede annonceformater, og vi udfaser annonceenheder, der kun indeholder tekstannoncer, og annonceenheder, som kun indeholder displayannoncer, for at forbedre brugeroplevelsen yderligere og for fuldt ud at afspejle det udvalg af annoncer, vi har på markedet. Det betyder, at annonceenhederne "Kun tekstannoncer" og "Kun displayannoncer" på din konto er blevet omdøbt til "Displayannoncer", og at de vil blive opdateret, så de viser alle annoncetyper.

Hvis du vil fortsætte med at bruge annonceenheder, der kun indeholder tekst, kan du oprette en native-InFeed-annonce og vælge indstillingen for manuelt layout og skabelonen "Kun tekst".

• Tekstannoncelayout

Vi udfaser tekstannoncelayouts for annonceenhederne "Tekst- og displayannoncer". Fremover vil du ikke kunne oprette annoncelayouts for dine nye annonceenheder. Dine nye annonceenheder vil have et Google-optimeret tekstannoncelayout. Efterhånden som denne funktion udfases, vil dine eksisterende annoncelayouts også blive optimeret af Google i løbet af de kommende måneder. Du kan bruge native-annoncer, som f.eks. InArticle-annoncer eller InFeed-annoncer, på dit website for at give dine brugere en tilpasset og forbedret brugeroplevelse.

• Vi forenkler "Hvis der ikke er tilgængelige annoncer"

Vi arbejder løbende på at forbedre kvaliteten og sikkerheden af vores annoncenetværk og reducere antallet af skadelige annoncer, der kommer ind i AdSense-netværket. Det betyder, at vi fjerner valgmuligheden "Hvis der ikke er tilgængelige annoncer", og som standard vil vi skjule annoncepladsen eller vise en tom plads i stedet. Hvis din nuværende indstilling er en farve eller en anden webadresse, vil den blive opdateret i den nærmeste fremtid.

• Eksperimenter

Som følge af ovenstående ændringer fjerner vi også forældede eksperimenter med indstillinger for annonceenheder. Hvis du har aktive eksperimenter med annonceenheder, vil de ophøre i løbet af de kommende måneder.

• Synkron kode

Muligheden for at ændre kodetypen på din AdSense-konto vil ikke længere være tilgængelig. Hvis du har brug for synkron annoncekode, kan du følge denne vejledning for at generere synkron annoncekode til dine annonceenheder manuelt.

• Tilpassede kanaler

Vi fjerner muligheden for at tilføje en tilpasset kanal, når du opretter en annonceenhed. Annoncører køber ikke længere placeringsmålrettede annoncer, så tilpassede kanaler bruges kun til rapportering nu. Du kan stadig oprette nye tilpassede kanaler og se rapporten "Tilpassede kanaler", men fremover skal du føje det tilpassede kanal-id til din annonceenhedskode for at spore effektiviteten af annonceenheder på denne måde. Du kan også se effektiviteten af flere annonceenheder ved at køre rapporten "Annonceenheder" og bruge filteret til at begrænse dataene til disse annonceenheder.

Giv os feedback

Du kan fortælle os, hvad du synes om disse ændringer, ved at gå til siden Annonceenheder på din AdSense-konto og klikke på Feedback i sidebjælken. Vi ser frem til at modtage din feedback.