Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Betalinger

Verificeringsproces for skatte-id (TIN, taxpayer identification number)

Google kontrollerer med jævne mellemrum udgiverskatteoplysninger i samarbejde med Internal Revenue Service (IRS). Under disse gennemgange informerer IRS os, hvis skatteoplysningerne i din konto er unøjagtige eller forældede.

I dette tilfælde tilbageholder vi dine betalinger, indtil du har genindsendt dine skatteoplysninger. Bemærk! Med dette trin søger vi at undgå, at det amerikanske skattevæsen indleder retslige skridt.

Nedenfor vises mulige årsager til, at dine skatteoplysninger er blevet markeret som værende unøjagtige eller forældede:

• manglende TIN eller TIN indeholder ikke ni cifre
  • Det indtastede TIN er ikke aktivt
  • TIN- og navnekombination er ikke registreret hos IRS
  • Det indtastede moms-id er ugyldigt

Hvis betalingerne på din konto tilbageholdes af en af ovennævnte årsager, skal du genindsende dine skatteoplysninger for at fjerne tilbageholdelsen. Dine betalinger tilbageholdes, indtil du genindsender dine skatteoplysninger. Du finder flere oplysninger om verificering af TIN på IRS' website.

Af sikkerhedsmæssige hensyn og af hensyn til privatlivsbeskyttelse kan Google ikke redigere eller indtaste skatteoplysninger for udgivere eller erificerev at eksisterende skatteoplysninger er nøjagtige.

Hvis betalinger er blevet tilbageholdt på din konto mere end én gang på grund af TIN-matchproblemer, skal du kontakte de amerikanske skattemyndigheder for at få flere oplysninger om, hvordan dette problem undgås i fremtiden.

Hvis din konto er blevet markeret under TIN-verificeringen på grund af uoverensstemmelser i navnet, og du indsender som et LLC, der er en amerikansk enkeltmandsvirksomhed, som ikke er selvstændigt skattepligtig, skal du se, hvordan du sender skatteoplysninger for et LLC.