Kanalen

Rapporten voor URL-kanalen weergeven

Als u een URL-kanaal heeft gemaakt om de prestaties van een specifieke pagina of specifiek domein bij te houden, is het belangrijk te weten hoe u een rapport voor URL-kanalen kunt weergeven.

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Rapporten.
  3. Klik in de zijbalk onder 'Alle rapporten' op URL-kanalen.
  4. Klik op een URL-kanaal in de tabel om gedetailleerdere statistieken weer te geven.
  5. U kunt ook dimensies toevoegen om uw kanaalgegevens te segmenteren.
    U kunt het rapport voor URL-kanalen ook combineren met dimensies voor landen. De gegevens voor deze combinatie zijn beschikbaar vanaf 9 maart 2013.