Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Betalinger

Kontraktsenheten er Google Asia Pacific Pte. Ltd.

Publisister som har faktureringsadresse i Singapore, kan være registrert for avgift på varer og tjenester (GST – Goods and Services Tax) i Singapore. I så fall kan du være pålagt å belaste Google for GST i forbindelse med tjenestene du leverer.

Hvis det kreves at du sender en GST-faktura, kan du følge veiledningen nedenfor. Sørg for at du tar med all obligatorisk informasjon og godtar vilkårene i den, for ellers er det ikke sikkert vi kan godta fakturaen din.

Merk: Du må sende fakturaen som PDF-fil. Vi godtar ikke andre formater.

Gå til: Nødvendig informasjon | Eksempelfaktura | Send inn fakturaen

Nødvendig informasjon

Fakturaen din må inneholde alle disse opplysningene:

• ordene «faktura med avgift»
  • navnet ditt og adressen din (slik disse vises i AdMob- AdSense- eller Ad Exchange-kontoen din)
  • GST-registreringsnummeret ditt
  • datoen da fakturaen ble utstedt
  • fakturanummer
  • GST-registreringsnummer til Google Asia Pacific: 200817984R
  • Google Asia Pacifics fullstendige navn og adresse:
    Google Asia Pacific Pte. Ltd.
    Mapletree Business City II
    70 Pasir Panjang Road, #03-71
    Singapore 117371
    Merk: Ikke sende fakturaen til denne fysiske adressen, men send den inn på nettet.
  • en beskrivelse av tjenestene som leveres (f.eks. annonseringstjenester på internett), inkludert
    • betalingsdatoen (datoen da betalingen ble utstedt)
    • betalingsnummeret (finnes på kvitteringen)
  • det avgiftspliktige beløpet eksklusiv GST (betalingsbeløpet)
    Merk: Denne prosessen omfatter bare inntekter fra AdMob, AdSense og Ad Exchange.
  • den aktuelle GST-satsen i Singapore
  • GST-beløpet som skal betales (det nøyaktige beløpet ut fra GST-satsen)
  • det totale beløpet inklusiv GST
  • utgående netto (alltid det samme som avgiftspliktig GST for det betalte beløpet)
    Merk: Hvis du utsteder fakturaer i en utenlandsk valuta, må du omregne disse beløpene til singaporske dollar (SGD):
    • totalbeløpet eksklusiv GST
    • totalbeløpet inklusiv GST
    • GST-beløpet som skal betales

Eksempelfaktura

Fakturaer med avgift må inneholde følgende informasjon:

1. ordene «faktura med avgift»
  2. Google Asia Pacifics fullstendige navn og adresse samt GST-registreringsnummer
  3. beskrivelse av de aktuelle varene og/eller tjenestene
  4. GST-sats
  5. navnet ditt og adressen din
  6. GST-registreringsnummeret ditt
  7. fakturadato
  8. fakturanummer
  9. totalbeløpet som skal betales, eksklusiv GST (SGD)
  10. total GST (SGD)
  11. totalbeløpet som skal betales, inklusiv GST (SGD)

Send inn fakturaer

Når du har tatt med all den nødvendige informasjonen, kan du sende inn fakturaen via dette skjemaet og godta vilkårene for behandling i det: skjema for innsending av GST-fakturaer i Singapore.

Når vi mottar den fullstendige GST-fakturaen, gjennomgår og behandler vi den. Dette kan ta 6–8 uker.

Utbetalinger fra Google for tjenestene du tilbyr, er i henhold til avtalevilkårene endelige og inklusive eventuelle gjeldende avgifter.

Men hvis lokale myndigheter krever at du sender inn en faktura for eller utfyllende informasjon om avgifter, kan du sende dette til adressen nedenfor. Vær oppmerksom på at vi ikke behandler alle typer skjemaer og fakturaer.

Google Asia Pacific Pte. Ltd.
Mapletree Business City II
70 Pasir Panjang Road, #03-71
Singapore 117371

GST-nummeret vårt er 200817984R.

Siden Google ikke kan gi deg råd om skattespørsmål, kan du kontakte lokale skattemyndigheter hvis du har flere spørsmål om innenlands skatteforpliktelser.

Sørg for å velge riktig kontraktsenhet for kontoen din. Finn ut hvordan du kan finne kontraktsenheten din for avgiftsinformasjon.