Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Pagaments

L'entitat contractant és Google Asia Pacific Pte. Ltd.

Els editors amb una adreça de facturació a Singapur poden estar inclosos al registre de l'impost sobre béns i serveis (GST) d'aquest país. Per tant, és probable que hàgiu de cobrar aquest impost a Google pels serveis que proporcioneu.

Si teniu l'obligació d'enviar una factura de la remesa de l'impost sobre béns i serveis, seguiu les instruccions que s'indiquen més avall. Assegureu-vos d'incloure-hi tota la informació necessària i d'acceptar les condicions que s'hi estableixen. En cas contrari, no podrem acceptar la factura.

Nota: heu d'enviar la factura en format PDF. No podem acceptar cap altre format.

Aneu a: Informació necessària | Factura de mostra | Envia la factura

Informació necessària

La factura ha de contenir tota la informació que s'enumera més avall:

• Les paraules "Factura fiscal".
  • El vostre nom i la vostra adreça (tal com es mostra al compte d'AdSense, d'AdMob o d'Ad Exchange).
  • El vostre número de registre de l'impost sobre béns i serveis.
  • La data d'emissió de la factura.
  • El número que identifica la factura.
  • El número de registre de l'impost sobre béns i serveis de Google Asia Pacific: 200817984R.
  • El nom complet i l'adreça de Google Asia Pacific, tal com s'indica a continuació:
    Google Asia Pacific Pte. Ltd.
    Mapletree Business City
    70 Pasir Panjang Road, #03-71
    Singapur 117371
    Nota: no envieu la factura a aquesta adreça física, envieu-la en línia.
  • Descripció dels serveis proporcionats (per exemple, serveis publicitaris per Internet), incloent-hi:
    • Data del pagament (la data en què es va emetre el pagament).
    • Número de pagament (es pot trobar al rebut del pagament).
  • L'import subjecte a impostos, excloent-ne l'impost sobre béns i serveis (és l'import del pagament).
    Nota: aquest procés només inclou els guanys d'AdSense, d'AdMob i d'Ad Exchange.
  • El tipus impositiu actual de l'impost sobre béns i serveis a Singapur.
  • L'import de l'impost sobre béns i serveis a pagar (l'import exacte segons el tipus impositiu d'aquest impost).
  • L'import total (incloent-hi l'impost sobre béns i serveis).
  • L'import net a pagar (sempre equival a l'impost sobre béns i serveis que es pot cobrar per l'import pagat).
    Nota: en el cas de les factures expressades en monedes estrangeres, assegureu-vos de convertir els imports següents de la factura fiscal a dòlars de Singapur:
    • L'import total (excloent-ne l'impost sobre béns i serveis).
    • L'import total (incloent-hi l'impost sobre béns i serveis).
    • L'import de l'impost sobre béns i serveis a pagar.

Factura de mostra

La factura fiscal ha de contenir la informació següent:

1. Les paraules "Factura fiscal".
  2. El nom complet, l'adreça i el número de registre de l'impost sobre béns i serveis de Google Asia Pacific.
  3. La descripció dels productes i serveis.
  4. El tipus impositiu de l'impost sobre béns i serveis.
  5. El vostre nom i la vostra adreça.
  6. El vostre número de registre de l'impost sobre béns i serveis.
  7. La data de la factura.
  8. El número que identifica la factura.
  9. L'import total a pagar, excloent-ne l'impost sobre béns i serveis (S$).
  10. L'impost sobre béns i serveis total (S$).
  11. L'import total a pagar, incloent-hi l'impost sobre béns i serveis (S$).

Envia la factura

Un cop hàgiu inclòs tota la informació necessària, envieu la factura mitjançant aquest formulari i accepteu les condicions que s'hi estableixen per processar-les: formulari de presentació de factures amb impost sobre béns i serveis de Singapur.

Quan rebem la factura completa de la remesa de l'impost sobre béns i serveis, la revisarem i la processarem. La factura pot tardar entre sis i vuit setmanes a processar-se.

Segons les condicions del vostre acord amb Google, els pagaments que Google faci pels serveis que presteu són finals i es considerarà que inclouen tots els impostos aplicables, si escau.

Tanmateix, si el govern del vostre país us exigeix informació fiscal complementària o una factura fiscal, podeu enviar-la a l'adreça que es mostra a continuació. Tingueu en compte que no processem tots els formularis ni totes les factures.

Google Asia Pacific Pte. Ltd.
Mapletree Business City II
70 Pasir Panjang Road, #03-71
Singapur 117371

Com a referència, el nostre número de GST és 200817984R.

Com que Google no us pot assessorar en matèria fiscal, parleu amb els vostres assessors fiscals si teniu cap altra pregunta sobre les obligacions fiscals.

Seleccioneu l'entitat contractant correcta del vostre compte. Obteniu informació sobre com podeu trobar l'entitat contractant que proporciona la informació fiscal.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.