Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Privatliv og sikkerhed

Almindelige udfordringer med brugergenereret indhold, og hvordan du løser dem

I denne artikel kaster vi et blik på nogle udfordringer, som udgivere af indhold typisk oplever med brugergenereret indhold, og vi giver nogle anbefalinger til bedste strategier for, hvordan du kan håndtere brugergenereret indhold i hver situation.

Det er op til dig at vælge de løsninger, der fungerer bedst for dit website eller din app.

Kommentarer

Kommentarer, og især anonyme kommentarer, er ofte en kilde til automatisk spam. Denne spam kan for eksempel være potentielt stødende tekst og links til websites af tvivlsom kvalitet. Det vil ofte være i strid med de gældende programpolitikker, hvis denne spam får lov at blive vist på dit website eller i din app.

Desuden vil virkelige brugere, der ser spam, muligvis konkludere, at et website eller en app er udfaset eller administreres dårligt, og holde op med at bruge websitet eller appen.

Ydermere kan kommentarer give brugere lejlighed til at skrive noget, de ikke ville sige direkte til andre. Det kan være en hjælp at angive en standard i form af en indholdspolitik og via filtrering af mere stødende udtryk.

Anbefalede løsninger: Offentliggør en indholdspolitik, captcha, rapportér en overtrædelse, pålidelige brugere, brugermoderatorer, deaktiver visning af annoncer, indtil indholdet er gennemgået, indholdsfiltrering, indholdskontrollanter.

Fora

Fora er ofte en glimrende måde at opbygge et fællesskab på. Brugerne deler tekst, billeder og videoer med hinanden og lærer hinanden at kende og får sympati for hinanden. Desværre bliver fora og sommetider invaderet af automatiske bots, der spammer brugerne eller giver brugerne mulighed for at deltage i stødende adfærd.

Anbefalede løsninger: Offentliggør en indholdspolitik, captcha, rapportér en overtrædelse, pålidelige brugere, brugermoderatorer, deaktiver visning af annoncer, indtil indholdet er gennemgået, indholdsfiltrering, indholdskontrollanter.

Billeder, musik og fildeling

Deling af fotos, musik eller andre filer kan være en god måde at opbygge et fællesskab omkring fælles interesser eller kreativitet. Dog kan de samme tjenester blive misbrugt til at krænke ophavsretten, sende virussoftware eller uønsket software via pushmeddelelser eller på anden måde overtræde vores programpolitikker. Sørg for, at indhold, der deles via et website eller en app, er i overensstemmelse med vores programpolitikker, hvis der vises annoncer sammen med denne type indhold.

Anbefalede løsninger: Offentliggør en indholdspolitik, captcha, rapportér en overtrædelse, pålidelige brugere, brugermoderatorer, deaktiver visning af annoncer, indtil indholdet er gennemgået, indholdsfiltrering, indholdskontrollanter.

Dating

Online datingwebsites og -apps kan ofte indeholde afslørende billeder, der ikke er familievenlig. Selv om disse billeder er tilladt af websitet eller appen, er billeder, som ikke er familievenlige, forbudt ifølge vores programpolitikker. Derfor må du ikke tjene penge på for eksempel billeder, der ikke er familievenlige, eller datingprofiler, der har indhold, som ikke er familievenligt.

Hvis et website eller en app primært vedrører voksendating, med andre ord "sexdating", er den sandsynligvis ikke egnet til AdSense eller AdMob.

Anbefalede løsninger: Offentliggør en indholdspolitik, rapportér en overtrædelse, vurder risici, deaktiver visning af annoncer, indtil indholdet er gennemgået, indholdsfiltrering, indholdskontrollanter.