Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Privadesa i seguretat

Reptes habituals del contingut generat per l'usuari i com es poden superar

Tot seguit destaquem alguns reptes habituals que afronten els editors en relació amb el contingut generat per l'usuari, així com algunes recomanacions sobre les millors estratègies per gestionar aquest tipus de contingut en cada situació.

És decisió vostra triar les solucions que funcionin millor per al vostre lloc web o aplicació.

Comentaris

Els comentaris, especialment els anònims, solen ser una font de contingut brossa automàtic. Aquest contingut brossa pot incloure text potencialment ofensiu i enllaços a llocs web de qualitat dubtosa. Sovint infringeix les polítiques del programa aplicables si es permet que es mostri al lloc web o aplicació.

A més, els usuaris autèntics que veuen contingut brossa poden concloure que un lloc web o aplicació s'ha abandonat o està descuidat i deixaran d'utilitzar-lo.

Finalment, els comentaris de vegades permeten als usuaris escriure coses que no dirien en persona. Per això, pot resultar útil definir un estàndard mitjançant una política de continguts i filtrar els termes ofensius habituals.

Solucions recomanades: publicar una política de continguts; captcha; informar d'una infracció; usuaris de confiança; usuaris que facin de moderadors; desactivar la difusió d'anuncis fins a la revisió; filtratge de contingut, i revisors de contingut.

Fòrums

Els fòrums sovint són un mètode excel·lent per promoure la comunitat. Els usuaris comparteixen textos, imatges i vídeos entre si i arriben a conèixer-se i a apreciar-se. Malauradament, de vegades els bots automatitzats envaeixen els fòrums i envien contingut brossa als usuaris o els permeten participar en conductes ofensives.

Solucions recomanades: publicar una política de continguts; captcha; informar d'una infracció; usuaris de confiança; usuaris que facin de moderadors; desactivar la difusió d'anuncis fins a la revisió; filtratge de contingut, i revisors de contingut.

Compartició de fotos, música i fitxers

Compartir fotos, música o altres fitxers pot ser una bona manera de crear una comunitat unida per la creativitat o interessos comuns. Ara bé, d'aquests mateixos serveis se'n pot fer un ús abusiu que violi els drets d'autor, trameti programari no desitjat o infectat amb virus o infringeixi d'una altra manera les polítiques del programa. Assegureu-vos que el contingut compartit mitjançant un lloc web o aplicació compleixi les polítiques del programa si es difonen anuncis juntament amb aquest contingut.

Solucions recomanades: publicar una política de continguts; captcha; informar d'una infracció; usuaris de confiança; usuaris que facin de moderadors; desactivar la difusió d'anuncis fins a la revisió; filtratge de contingut, i revisors de contingut.

Cites

Els llocs web i aplicacions de cites en línia sovint poden incloure imatges suggeridores que no són aptes per a menors. Encara que el lloc web o aplicació les permeti, les imatges no aptes per a menors estan prohibides a les polítiques del programa. Per tant, no monetitzeu, per exemple, fotos que no siguin aptes per a menors o perfils de cites amb contingut no apte per a menors.

Finalment, si un lloc web o aplicació està orientat principalment a cites per a adults, és a dir, a cites amb una finalitat sexual, és probable que no sigui adequat per a AdSense o AdMob.

Solucions recomanades: publicar una política de continguts; informar d'una infracció; avaluar el risc; desactivar la difusió d'anuncis fins a la revisió; filtratge de contingut, i revisors de contingut.