Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Privadesa i seguretat

Utilitzar l'operador de cerca "site:" per trobar infraccions

Trobar contingut al lloc web és senzill amb la Cerca de Google. Si utilitzeu l'operador de cerca "site:" a la consulta, doneu instruccions a Google que torni resultats de la cerca d'aquest lloc web. Podeu utilitzar aquesta funció per identificar contingut que (i) pot estar infringint les polítiques per a editors de Google o (ii) que pot estar inclòs en l'àmbit d'aplicació de les restriccions per a editors de Google, cosa que limitarà la publicitat que rebeu. Per fer servir l'operador de cerca "site:", seguiu els passos que hi ha a continuació:

Aspectes bàsics

1. Obriu la Cerca de Google.
  2. Copieu la consulta següent al camp corresponent de la Cerca de Google i feu clic al botó Cerca amb Google:
    • site:editor_llocweb.com
    • No oblideu canviar "editor_llocweb.com" pel vostre propi nom de domini.
  3. Per ampliar la cerca us recomanem que us assegureu que no estigui marcada l'opció Filtra els resultats explícits de la funció SafeSearch. Podeu trobar la configuració de la funció SafeSearch a l'extrem superior dret de la pàgina de resultats de la cerca.

Definir millor la consulta

1. Per ajudar-vos a trobar contingut que pugui estar inclòs en l'àmbit d'aplicació de les polítiques per a editors de Google o a les restriccions per a editors de Google, proveu d'afegir paraules clau a la consulta original. A continuació, presentem exemples útils per trobar contingut que infringeix diferents categories:
    • Contingut per a adults i possibles infraccions
      • site:editor_llocweb.com sexe
      • site:editor_llocweb.com eròtic
      • site:editor_llocweb.com serveis de companyia
    • Infraccions de drets d'autor (com ara l'intercanvi il·legal de fitxers)
      • site:editor_llocweb.com dvdrip
      • site:editor_llocweb.com reproducció en continu
      • site:editor_llocweb.com mirar gratis
    • Venda de contingut il·legal i restringit
      • site:editor_llocweb.com tabac
      • site:editor_llocweb.com rifle
      • site:editor_llocweb.com heroïna
    • Apostes
      • site:editor_llocweb.com pòquer
      • site:editor_llocweb.com blackjack
      • site:editor_llocweb.com texas hold'em
  2. També podeu utilitzar la Cerca d'imatges de Google per veure imatges que coincideixin amb la consulta. Aquesta funció és molt útil per trobar contingut de caràcter més visual, com ara el contingut per a adults. Quan feu proves amb els exemples anteriors, només cal que feu clic a l'enllaç Imatges que hi ha a sota del quadre de cerca per veure les imatges que torna la consulta corresponent.

Per obtenir més informació sobre el contingut prohibit o restringit i obtenir inspiració per a les vostres consultes, consulteu les polítiques per a editors de Google i les restriccions per a editors de Google.