Maksut

SEPA-maksujen vastaanottaminen

Yhtenäisen euromaksualueen (SEPA) siirrot ovat edullinen ja tehokas tapa siirtää varoja elektronisesti (EFT-maksut) useiden Euroopan maiden välillä. SEPA-järjestelmän avulla eurooppalaiset yritykset ja kuluttajat voivat lähettää EFT-maksuja mihin tahansa euroalueella sijaitsevaan maahan. SEPA EFT ‑maksuja käytettäessä AdSense-tulosi tallennetaan euroina suoraan pankkitilillesi, minkä ansiosta maksuprosessi toimii nopeasti ja mutkattomasti. EFT-maksu on nopea, turvallinen ja ympäristöystävällinen maksutapa. Jos SEPA EFT -maksut ovat käytettävissä maassasi, suosittelemme sinua ottamaan ne käyttöön.

Testitalletukset SEPA-maksuja varten

SEPA EFT ‑maksujen käyttöönottoa varten tarvitaan pankkitilisi tiedot. Pankkitilisi sijaintimaasta riippuen voit joutua tekemään pienen testitalletuksen tilisi vahvistamiseksi.

Huom. Kaikki pankit eivät vielä tue SEPA EFT ‑maksuja, vaikka SEPA-alue laajeneekin. Ennen SEPA-maksujen käyttöönottoa sinun kannattaa tarkistaa pankistasi, että pystyt vastaanottamaan SEPA EFT ‑maksuja.

Maat, joissa SEPA-maksut ovat käytettävissä

Euroina tehtävät SEPA-maksut ovat julkaisijoiden käytettävissä näissä maissa:

• Alankomaat, Andorra, Belgia, Bulgaria, Espanja, Gibraltar, Irlanti, Islanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Monaco, Malta, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Saksa, San Marino, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tšekki, Unkari, Vatikaani, Viro, Yhdistynyt kuningaskunta.

Voit linkittää SEPA-yhteensopivan pankkitilisi näissä maissa:

• Alankomaat, Andorra, Belgia, Bulgaria, Espanja, Gibraltar, Irlanti, Islanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Monaco, Malta, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, San Marino, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tšekki, Unkari, Vatikaani, Viro, Yhdistynyt kuningaskunta.
Hyvä huomata:
  • Emme tällä hetkellä tue euroina tehtäviä maksuja Norjassa ja Ruotsissa. Sinun on käytettävä paikallista valuuttaa, jotta voit saada maksuja näissä maissa.

Maat, joissa SEPA-maksut ovat käytettävissä

Tästä näet tuetut maat ja niitä koskevan testitalletusvaatimuksen:

Maa Valuutta Testitalletusvaatimus
Andorra euro Testitalletus vaaditaan
Itävalta euro Testitalletus vaaditaan
Belgia euro Testitalletus vaaditaan
Bulgaria euro Testitalletusta ei vaadita
Kroatia euro Testitalletusta ei vaadita
Kypros euro Testitalletus vaaditaan
Tšekki euro Testitalletus vaaditaan
Tanska euro Testitalletus vaaditaan
Viro euro Testitalletus vaaditaan
Suomi euro Testitalletus vaaditaan
Ranska euro Testitalletus vaaditaan
Saksa euro Testitalletus vaaditaan
Gibraltar euro Testitalletusta ei vaadita
Kreikka euro Testitalletus vaaditaan
Unkari euro Testitalletus vaaditaan
Islanti euro Testitalletusta ei vaadita
Irlanti euro Testitalletus vaaditaan
Italia euro Testitalletus vaaditaan
Latvia euro Testitalletusta ei vaadita
Liechtenstein euro Testitalletusta ei vaadita
Liettua euro Testitalletusta ei vaadita
Luxemburg euro Testitalletus vaaditaan
Malta euro Testitalletus vaaditaan
Monaco euro Testitalletus vaaditaan
Alankomaat euro Testitalletus vaaditaan
Norja euro Testitalletus vaaditaan
Puola euro Testitalletus vaaditaan
Portugali euro Testitalletus vaaditaan
Romania euro Testitalletusta ei vaadita
San Marino euro Testitalletus vaaditaan
Slovakia euro Testitalletus vaaditaan
Slovenia euro Testitalletus vaaditaan
Espanja euro Testitalletus vaaditaan
Ruotsi euro Testitalletus vaaditaan
Yhdistynyt kuningaskunta euro Testitalletus vaaditaan
Vatikaani euro Testitalletus vaaditaan

Alkuun

SEPA-maksujen käyttöönotto

1. Lisää pankkitilisi tiedot

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Maksut ja sitten Maksutiedot.
  3. Valitse Lisää maksutapa.
  4. Lisää pankkitilisi tiedot Lisää maksutapa ‑osioon. Jos et ole varma annettavista tiedoista, ota yhteyttä pankkiisi.
  5. Klikkaa Tallenna.
Vinkki: Jos lisäät pankkitilisi tiedot väärin, klikkaa Poista virheellisten tietojen poistamiseksi. Sitten voit lisätä tiedot uudelleen.
Huom. Jos valitset maksutavaksi SEPA EFT ‑maksun kuukauden 20. päivän jälkeen, emme voi taata, että sinulle maksetaan SEPA EFT ‑maksulla kyseisessä kuussa. Jos esimerkiksi haluat varmistaa, että saat maaliskuun tulosi SEPA EFT ‑maksulla, sinun pitää tehdä edellä mainitut vaiheet ennen 20. huhtikuuta.

2. (Tarvittaessa) Etsi testitalletus ja lisää summa AdSense-tilillesi

Etsi testitalletus

Lisättyäsi pankkitilisi tiedot teemme pienen testitalletuksen rekisteröimällesi pankkitilille. Tähän menee yleensä muutama päivä, joten tarkista 2–5 päivän kuluttua, näkyykö testitalletus pankkitiliotteellasi. Talletuksen suuruus on 0,15–1,10 euroa. Talletuksen tunniste on pankkisi sijaintimaan mukaan jokin seuraavista:

• Google Inc. EDI PYMNTS
  • Google Inc. EDI - EDI PYMNTS
  • GOOGLE IRELAND
  • GOOGLE IRELAND LIMITED
  • CITIBANK FINANCIAL SERVICES

Lisää testitalletussumma

Toimi seuraavasti, kun olet saanut testitalletussumman:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Maksut ja sitten Maksutiedot.

AdSense-tililläsi näkyy punainen varoitus.

3. Valitse Lisää maksutapa.
  4. Klikkaa Vahvista nyt.
  5. Valitse avattavasta valikosta pankkitilillesi saamasi testitalletussumma.
  6. Klikkaa Vahvista.

Jos summat vastaavat toisiaan, pankkitilisi on vahvistettu. Nyt olet valmis vastaanottamaan EFT-maksuja.

Alkuun

Jos testitalletus epäonnistuu

Testitalletuksen epäonnistumiseen voi olla useita syitä:

• Pankkitilin numero tai pankin tunnukset ovat virheelliset (tarvittavat tiedot vaihtelevat maittain).
  • Pankkitiliä ei ole määritetty vastaanottamaan SEPA-maksuja.
  • Pankkitili on suljettu.
  • Pankki ei sijaitse AdSense-tilitiedoissasi ilmoittamassasi maassa.
  • Pankkisi tunnus on muuttunut äskettäin tapahtuneen pankkifuusion takia.

Jos testitalletuksesi epäonnistui, näet Talletus epäonnistui -viestin sivulla, jolla ilmoitit pankkitilisi. Jos näet kyseisen viestin, lisää pankkitiedot uudelleen ja varmista, ettei niissä ole kirjoitusvirheitä. Voit myös varmistaa pankilta tarkat tiedot, jotka sinun tulee lähettää. Yritä sitten uudelleen.

Alkuun

Jos sinun tarvitsee päivittää pankkitilitietojasi

Vääriä tai vahvistamattomia pankkitilitietoja ei valitettavasti voi tällä hetkellä muuttaa. Voit antaa oikeat tiedot poistamalla nykyisen pankkitilisi ja lisäämällä uuden.

Pankkitietojen suojaamiseksi AdSense-tuella ei ole oikeutta muuttaa tai poistaa lisäämiäsi tietoja.

Alkuun