Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Pagaments

Rebre pagaments SEPA

Les transaccions SEPA (zona única de pagaments en euros) són una opció de transferència electrònica de fons (EFT) assequible i eficient que s'aplica en diversos països europeus. El sistema SEPA permet a empreses i consumidors europeus enviar pagaments via EFT a qualsevol país de la zona euro. Amb els pagaments per EFT SEPA, els vostres guanys d'AdSense se us ingressen directament en euros al compte bancari, cosa que agilitza i simplifica molt el procés de pagament. Aquestes transferències són ràpides, segures i respectuoses amb el medi ambient. Si el vostre país admet els pagaments per EFT SEPA, us convidem a registrar-vos-hi.

Ingressos de prova per als pagaments SEPA

Per registrar-vos i poder rebre pagaments per EFT SEPA, heu d'indicar les dades del vostre compte bancari. En funció del país on estigui ubicat el vostre compte bancari, és possible que hàgiu de verificar el compte amb un petit ingrés de prova.

Nota: tot i que la cobertura SEPA es va estenent, ara com ara no tots els bancs admeten les EFT SEPA. Abans de registrar-vos, us recomanem que consulteu al vostre banc si podeu rebre transaccions per EFT SEPA.

Països on els pagaments SEPA estan disponibles

Admetem els pagaments SEPA en euros per als editors d'aquests països:

• Alemanya, Andorra, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Ciutat del Vaticà, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Gibraltar, Grècia, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Mònaco, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania, San Marino, i Xipre.

Podeu enllaçar el vostre compte bancari accessible per a SEPA des de qualsevol dels països següents:

• Alemanya, Andorra, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Ciutat del Vaticà, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Gibraltar, Grècia, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Mònaco, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania, San Marino, Suècia i Xipre.
Notes:
  • Actualment, no oferim serveis d'assistència per a la moneda de l'EUR a Noruega ni a Suècia. Heu d'utilitzar la moneda local per rebre pagaments en aquests països.

Els pagaments SEPA estan disponibles als països següents:

A continuació, teniu una llista dels països admesos i el requisit de l'ingrés de prova:

País Moneda Requisit d'ingrés de prova
Andorra Euro Cal un ingrés de prova
Àustria Euro Cal un ingrés de prova
Bèlgica Euro Cal un ingrés de prova
Bulgària Euro No cal cap ingrés de prova
Croàcia Euro No cal cap ingrés de prova
Xipre Euro Cal un ingrés de prova
República Txeca Euro Cal un ingrés de prova
Dinamarca Euro Cal un ingrés de prova
Estònia Euro Cal un ingrés de prova
Finlàndia Euro Cal un ingrés de prova
França Euro Cal un ingrés de prova
Alemanya Euro Cal un ingrés de prova
Gibraltar Euro No cal cap ingrés de prova
Grècia Euro Cal un ingrés de prova
Hongria Euro Cal un ingrés de prova
Islàndia Euro No cal cap ingrés de prova
Irlanda Euro Cal un ingrés de prova
Itàlia Euro Cal un ingrés de prova
Letònia Euro No cal cap ingrés de prova
Liechtenstein Euro No cal cap ingrés de prova
Lituània Euro No cal cap ingrés de prova
Luxemburg Euro Cal un ingrés de prova
Malta Euro Cal un ingrés de prova
Mònaco Euro Cal un ingrés de prova
Països Baixos Euro Cal un ingrés de prova
Noruega Euro Cal un ingrés de prova
Polònia Euro Cal un ingrés de prova
Portugal Euro Cal un ingrés de prova
Romania Euro No cal cap ingrés de prova
San Marino Euro Cal un ingrés de prova
Eslovàquia Euro Cal un ingrés de prova
Eslovènia Euro Cal un ingrés de prova
Espanya Euro Cal un ingrés de prova
Suècia Euro Cal un ingrés de prova
Regne Unit Euro Cal un ingrés de prova
Ciutat del Vaticà Euro Cal un ingrés de prova

Torna a dalt

Registrar-se per als pagaments SEPA

1. Introduïu la informació del compte bancari.

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Pagaments i, tot seguit, a Informació de pagaments.
  3. Feu clic a Afegeix una forma de pagament.
  4. A la secció "Afegeix una forma de pagament", introduïu la informació del compte bancari. Si no teniu clar què hi heu d'introduir, contacteu amb la vostra entitat.
  5. Feu clic a Desa.
Consell: si introduïu de manera incorrecta la informació del compte bancari, feu clic a Treu per treure la informació incorrecta. A continuació, podeu tornar a introduir la informació del compte bancari.
Nota: si definiu EFT SEPA com a forma de pagament després del dia 20 del mes, no us podem garantir que se us paguin per transferència EFT SEPA els guanys del mes. Per exemple, si voleu assegurar-vos que rebeu el pagament dels guanys del març per EFT SEPA, heu de completar els passos anteriors abans del 20 d'abril.

2. Si escau, cerqueu l'ingrés de prova i introduïu l'import al compte d'AdSense.

Cercar l'ingrés de prova

Després d'introduir la informació del compte bancari, farem un petit ingrés de prova al compte bancari que hàgiu especificat. Aquest procés tarda uns dies; repasseu el vostre extracte bancari passats de dos a cinc dies per localitzar-hi l'ingrés. L'import pot anar de 15 cèntims a 1,10 euros. En funció del país on estigui situat el vostre banc, l'ingrés vindrà etiquetat amb un dels noms següents:

• Google Inc. EDI PYMNTS
  • Google Inc. EDI - EDI PYMNTS
  • GOOGLE IRELAND
  • GOOGLE IRELAND LIMITED
  • CITIBANK FINANCIAL SERVICES

Introduir l'import de l'ingrés de prova

Quan hàgiu localitzat l'import de l'ingrés de prova:

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Pagaments i, tot seguit, a Informació de pagaments.

Veureu una alerta vermella al compte d'AdSense.

3. Feu clic a Afegeix una forma de pagament.
  4. Feu clic a Verifica ara.
  5. Al menú desplegable, seleccioneu l'import de l'ingrés de prova que figura a l'extracte bancari.
  6. Feu clic a Verifica.

Si els imports concorden, el compte bancari queda verificat. Ja podeu rebre pagaments per EFT.

Torna a dalt

Si l'ingrés de prova ha fallat

Hi ha diferents motius pels quals pot fallar un ingrés de prova.

• El número de compte bancari o el codi d'entitat bancària són incorrectes (la informació necessària varia en funció del país).
  • El compte bancari no està preparat per rebre transaccions SEPA.
  • El compte bancari s'ha tancat.
  • El banc no està ubicat al mateix país que vau introduir al compte d'AdSense.
  • El codi d'entitat bancària ha canviat com a conseqüència d'una fusió bancària.

Si s'ha produït un error a l'ingrés de prova, es mostra el missatge "L'ingrés ha fallat" a la pàgina on hàgiu enviat el vostre compte bancari. Si veieu aquest missatge, us recomanem que torneu a introduir la informació bancària per assegurar-vos que no hi hagi cap error tipogràfic. També podeu posar-vos en contacte amb el vostre banc per confirmar les dades exactes que heu d'enviar i tornar a provar-ho.

Torna a dalt

Si necessiteu actualitzar la informació bancària

Malauradament, si la informació del compte bancari és incorrecta o no està verificada, ara com ara no la podeu modificar des del compte. Per proporcionar la informació correcta, cal que afegiu un compte bancari nou i, tot seguit, traieu el compte existent.

A fi de protegir la privadesa i la seguretat de la vostra informació bancària, el Servei d'assistència d'AdSense no pot accedir a la informació que heu introduït, ni per editar-la ni per treure-la.

Torna a dalt

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.