Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Registrering og aktivering

Vanlige spørsmål om bekreftelse av telefonnumre

Årsaken til at Google vil bekrefte AdSense-kontoen din med telefonnummeret ditt

Vi ønsker å beskytte brukerne våre mot misbruk, og derfor ber vi dem av og til om å bevise at de ikke er roboter, før de kan opprette eller logge på kontoer. Denne tilleggsbekreftelsen via telefon er en effektiv metode for å forhindre nettsøppelspredere fra å misbruke systemene våre.

I de følgende punktene refererer vi til et telefonnummer vi innhenter når du registrerer deg for en AdSense-konto:

Slik skriver du telefonnummeret ditt

Skriv inn telefonnummeret ditt for bekreftelse i internasjonalt format: + (landskode) (retningsnummer) (telefonnummer). Eksempler: +4712345678, +441234567890

Merk: Landskoden for telefonnummeret ditt må samsvare med landet/territoriet du valgte da du registrerte deg for AdSense. Hvis du for eksempel valgte «Storbritannia» da du registrerte deg, må telefonnummeret ditt begynne med +44.

Kostnaden for SMS eller anrop

Avhengig av hvilket land du befinner deg i, kan du bli belastet for mottatte SMS eller anrop. Kostnaden for tekst- eller talemeldinger varierer avhengig av abonnementet og operatøren din, men vil sannsynligvis tilsvare standardavgiftene for tekstmeldinger eller anrop.

Kontakt mobiltelefonoperatøren du bruker, hvis du vil ha mer informasjon.

Treg levering av SMS

Leveringen av SMS kan bli forsinket hvis du bor i et tett befolket område, eller hvis operatørens infrastruktur ikke er adekvat. Hvis du har ventet i mer enn noen minutter og fortsatt ikke har mottatt SMS-en vår, kan du prøve alternativet for oppringing.

Operatører som støttes

De fleste mobiloperatører støtter SMS fra Google. Hvis operatøren du bruker, ikke støtter SMS fra Google, kan du prøve med alternativet for oppringing eller bruke et annet telefonnummer.

Bekreftelse via SMS eller taleanrop fungerer ikke

Hvis du har prøvd både alternativet for SMS og alternativet for oppringing flere ganger, og du fortsatt ikke har mottatt bekreftelseskoden, anbefaler vi at du prøver følgende:

• Hvis du har brukt en mobiltelefon, kan du prøve med en fasttelefon (eller omvendt).
  • Kontroller at du kan motta anrop eller tekstmeldinger fra andre personer på telefonen din.
  • Hvis du bruker en mobiltelefon, må du kontrollere at den har god signalstyrke når du igangsetter bekreftelsen (sending av SMS når mobiltelefonen er utenfor rekkevidde, kan av og til føre til at meldingen ikke blir levert, selv om mobiltelefonen etterpå kommer inn i et signalområde igjen).
  • Prøv å bekrefte telefonnummeret ditt en annen dag. Det kan ha forekommet feil i telekommunikasjonsnettverket som har ført til problemer med SMS- og anropsoverføring, og disse problemene kan ha blitt løst på et senere tidspunkt.
  • Prøv å bruke en annen operatør som støttes.