Rekisteröityminen ja tilin aktivointi

Usein kysyttyä puhelinnumeron vahvistamisesta

Miksi Google tarvitsee puhelinnumeroa AdSense-tilin todentamiseen?

Haluamme suojella käyttäjiä väärinkäytöksiltä ja siksi pyydämme heitä joskus todistamaan, etteivät he ole robotteja. Vasta sen jälkeen he voivat luoda tilin tai kirjautua sille. Puhelimitse tehtävä lisävahvistus on tehokas tapa estää roskapostittajia käyttämästä järjestelmiämme väärin.

Alta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä, jotka liittyvät AdSense-tilin luomisen aikana pyydettävään puhelinnumeroon.

Missä muodossa puhelinnumero lisätään?

Lisää vahvistettava puhelinnumero kansainvälisessä muodossa: +(maatunnus)(suuntanumero)(puhelinnumero). Esimerkkejä: +14155552671, +441234567890

Huom. Puhelinnumeron maatunnuksen on vastattava maata/aluetta, jonka valitsit AdSense-tilin luomisen aikana. Jos valitsit esimerkiksi Yhdistyneen kuningaskunnan, puhelinnumeron alussa on oltava +44.

Tekstiviestien tai puheluiden hinta

Maastasi riippuen sinua saatetaan veloittaa tekstiviestin tai äänipuhelun vastaanottamisesta. Hinnat vaihtelevat liittymän ja puhelinoperaattorin mukaan, mutta todennäköisesti sinulta peritään tavallisen tekstiviestin tai puhelun hinta.

Lisätietoa saat operaattoriltasi.

Tekstiviestin toimitus kestää kauan

Tekstiviestin toimitus voi viivästyä, jos asut tiheään asutulla alueella tai operaattorisi infrastruktuuri on huonossa kunnossa. Jos et saa tekstiviestiä muutamassa minuutissa, kokeile äänipuheluvaihtoehtoa.

Tuetut operaattorit

Useimmat mobiilioperaattorit tukevat Googlen tekstiviestejä. Jos operaattorisi ei tue niitä, voit kokeilla äänipuheluvaihtoehtoa tai käyttää eri puhelinnumeroa.

Tekstiviesti- tai äänipuheluvahvistus ei toimi

Jos olet kokeillut sekä tekstiviesti- että äänipuheluvaihtoehtoa useita kertoja etkä ole vieläkään saanut vahvistuskoodia, kokeile seuraavia:

• Jos olet käyttänyt matkapuhelinta, voit kokeilla lankapuhelinta, tai toisin päin.
  • Varmista, että pystyt vastaanottamaan puheluita tai tekstiviestejä puhelimeesi muista numeroista.
  • Jos käytät matkapuhelinta, varmista, että sen signaali on vahva yrittäessäsi vahvistaa numeroa (jos tekstiviestiä lähetetään puhelimen signaalin katketessa ja palautuessa, tekstiviestiä ei välttämättä toimiteta).
  • Yritä vahvistaa puhelinnumerosi toisena päivänä. Silloin tekstiviestin‑ ja puhelunsiirto-ongelmia aiheuttavat tietoliikenteen viat on ehkä jo korjattu.
  • Käytä toista tuettua operaattoria.