Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Tilmelding og aktivering

Ofte stillede spørgsmål om verificering af telefonnummer

Derfor beder Google om dit telefonnummer for at bekræfte din AdSense-konto

Vi vil så vidt muligt beskytte vores brugere mod misbrug, og derfor beder vi nogle gange brugerne om at bevise, at de ikke er en robot, før de kan få lov til at oprette eller logge ind på en konto. Denne ekstra verificering via telefonen er en effektiv metode til at afholde afsendere af spam fra at misbruge vores systemer.

Følgende ofte stillede spørgsmål omhandler kun et telefonnummer, der indsamles, når du opretter en AdSense-konto:

Sådan skriver du dit telefonnummer

Angiv dit telefonnummer til verificering i internationalt format: +(landekode)(områdekode)(telefonnummer). Eksempler: +14155552671, +441234567890

Bemærk! Landekoden for dit telefonnummer skal matche det land/område, du valgte, da du tilmeldte dig AdSense. Hvis du f.eks. valgte "Storbritannien", da du tilmeldte dig, skal dit telefonnummer starte med +44.

Prisen på beskeder eller opkald

Afhængigt af hvilket land du kommer fra, kan du blive opkrævet betaling for de sms'er eller opkald, du modtager. Prisen på en sms eller et opkald afhænger af dit telefonabonnement og din udbyder, men vil sandsynligvis være standardprisen på en sms eller et opkald.

Kontakt din mobiludbyder for at få flere oplysninger.

Det varer lang tid, før jeg får en besked

Det kan vare et stykke tid, før du får en sms, hvis du bor i et tæt befolket område, eller hvis din udbyders infrastruktur ikke vedligeholdes tilstrækkeligt. Hvis du har ventet i mere end et par minutter og stadig ikke har modtaget vores sms, kan du prøve igen, men denne gang vælge at modtage et opkald.

Understøttede mobiludbydere

De fleste mobiludbydere understøtter sms'er fra Google. Hvis din udbyder ikke understøtter sms'er fra Google, kan du vælge at modtage et opkald i stedet for eller bruge et andet telefonnummer.

Verificering via besked eller opkald virker ikke

Hvis du har forsøgt at få en bekræftelseskode flere gange, både via sms og opkald, og det stadig ikke er lykkedes, foreslår vi, at du prøver følgende:

• Hvis du har brugt en mobiltelefon, så prøv at bruge en fastnettelefon, eller omvendt.
  • Tjek, om du kan modtage opkald eller sms'er fra andre personer på din telefon.
  • Hvis du bruger en mobiltelefon, skal du tjekke, at signalet er stærkt, mens du prøver at få bekræftelseskoden (hvis der sendes en sms, når mobilen ikke har dækning, er det ikke sikkert, at sms'en bliver leveret).
  • Prøv at bekræfte telefonnummeret en anden dag. Hvis teleselskabet oplever netværksfejl, som giver problemer med sms'er og opkald, er problemerne sandsynligvis løst på et senere tidspunkt.
  • Prøv en anden udbyder, som er understøttet.