Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Registre i activació

Preguntes freqüents sobre la verificació del número de telèfon

Per què Google demana el número de telèfon per verificar el compte d'AdSense

Per protegir els nostres usuaris d'usos abusius del sistema, de vegades els demanem que demostrin que no són robots per poder crear un compte o iniciar-hi la sessió. Aquesta confirmació addicional per telèfon és una manera efectiva d'evitar que els emissors de contingut brossa facin un ús inadequat dels nostres sistemes.

Les preguntes freqüents que trobareu a continuació fan referència als números de telèfon que es recullen quan els usuaris es registren a AdSense:

Com s'ha d'escriure el número de telèfon

Introduïu el número de telèfon per a la verificació en format internacional: +(codi de país)(prefix)(número de telèfon). Exemples: +14155552671, +441234567890

Nota: el codi de país del número de telèfon ha de coincidir amb el país o territori que vau seleccionar en registrar-vos a AdSense. Per exemple, si vau seleccionar "Regne Unit" en registrar-vos, el número de telèfon ha de començar per +44.

Cost dels missatges de text o de les trucades

En funció del país on us trobeu, se us pot cobrar per rebre trucades de veu o SMS, el cost dels quals varia en funció del pla que tingueu i del vostre proveïdor. No obstant això, és molt probable que tinguin el mateix cost que els missatges de text i les trucades estàndard.

Contacteu amb el vostre proveïdor de telefonia mòbil per obtenir-ne més detalls.

El missatge de text tarda a arribar

És possible que el missatge de text arribi amb retard si viviu en una zona amb molta densitat de població o si la infraestructura del vostre operador de telefonia mòbil té un manteniment deficient. Si heu esperat una bona estona i encara no heu rebut el missatge de text, proveu l'opció de trucada de veu.

Operadors de telefonia mòbil admesos

La majoria d'operadors de telefonia mòbil admeten missatges de text de Google. Si el vostre operador no els admet, proveu l'opció de trucada de veu o bé feu servir un altre número de telèfon.

La verificació per missatge de text o trucada de veu no funciona

Si heu provat tant l'opció de SMS com la de trucada de veu diverses vegades i, tot i això, no rebeu el codi de verificació, us recomanem que proveu les opcions següents:

• Si fins ara heu utilitzat un telèfon mòbil, proveu d'utilitzar un telèfon fix (i viceversa).
  • Confirmeu que podeu rebre trucades o missatges de text d'altres persones.
  • Si utilitzeu un telèfon mòbil, assegureu-vos que teniu bona cobertura en el moment de verificar el número. De vegades, és possible que no arribi l'SMS si s'envia quan no teniu cobertura, tot i que després canvieu a un lloc que en tingui.
  • Proveu de verificar el número de telèfon un altre dia. És possible que s'hagin solucionat els errors de la xarxa de telecomunicacions que causen els problemes de transmissió d'SMS i de trucades de veu.
  • Proveu d'utilitzar un altre operador de telefonia mòbil admès.