Ilmoitus

Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Järjestelmänvalvoja

Tilin korkein käyttöoikeustaso, joka voidaan määrittää AdSensen käyttäjälle. Järjestelmänvalvoja

  • voi tarkastella, muokata ja hallinnoida tilin kaikkia osia
  • näkee käyttäjät, joilla on tilin käyttöoikeus
  • voi myöntää käyttöoikeuksia ja muuttaa toisen käyttäjän käyttöoikeustasoa.

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?

Tarvitsetko lisäapua?

Kokeile näitä vaiheita:

true
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Google-sovellukset
Päävalikko
17530115446744249302
true
Ohjekeskushaku
true
true
true
true
true
157