Ilmoitus

Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Järjestelmänvalvoja

Tilin korkein käyttöoikeustaso, joka voidaan määrittää AdSensen käyttäjälle. Järjestelmänvalvoja

  • voi tarkastella, muokata ja hallinnoida tilin kaikkia osia
  • näkee käyttäjät, joilla on tilin käyttöoikeus
  • voi myöntää käyttöoikeuksia ja muuttaa toisen käyttäjän käyttöoikeustasoa.

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?
true
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Päävalikko
14404319928856348628
true
Ohjekeskushaku
true
true
true
true
true
157
false
false