Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Standardbruker

Det laveste nivået av kontotilgang som kan tilordnes en AdSense-bruker. Standardbrukere:

• kan se, redigere og administrere alle deler av en konto.
  • kan ikke se listen over brukere som har tilgang til en konto.
  • kan ikke gi kontotilgang eller endre en annen brukers tilgangsnivå.