Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Tavallinen käyttäjä

Tilin käyttöoikeuksien alin taso, joka voidaan määrittää AdSense-käyttäjälle. Tavallinen käyttäjä

  • voi tarkastella, muokata ja hallinnoida tilin kaikkia osia
  • ei näe käyttäjiä, joilla on tilin käyttöoikeus
  • ei voi myöntää käyttöoikeuksia tai muuttaa toisen käyttäjän käyttöoikeustasoa.
Oliko tästä apua?
Miten sivua voisi parantaa?

Tarvitsetko lisäapua?

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisää tukivaihtoehtoja ongelman nopeaan ratkaisuun

true
' data-mime-type=
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Google-sovellukset
Päävalikko
Ohjekeskushaku
true
157
false