Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Tomma annonser

Tomma annonser smälter in i bakgrunden på webbsidorna. Eftersom användarna inte kan se tomma annonser påverkas inte användarupplevelsen. Men eftersom det inte finns något att klicka på får du heller inga intäkter.

Tänk på att tomma annonser tar upp lika mycket plats som aktiva annonser. Anta till exempel att du har placerat annonskoden för en 300 × 250 medelstor rektangel mellan två stycken på din sida. Fram till dess att aktiva annonser börjar visas kommer det att finnas ett tomt utrymme på 300 × 250 mellan de två styckena.