Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

HTML-annonser

HTML-annonser är interaktiva och anpassade miniwebbplatser som kan visas som Google-annonser på webbplatser som använder AdSense for Content. HTML-annonser är ett slags multimediaannonser.

Här följer ett antal viktiga punkter att ha i åtanke när det gäller HTML-annonser:

• Storlekar: HTML-annonser kan visas i samma annonsstorlekar som stöder bildannonser. För att HTML-annonser ska visas i någon av dina annonsenheter måste du använda en av dessa annonsstorlekar och dessutom ha aktiverat visningsannonser för den annonsenheten.

• Rapportering: Vi räknar ett klick för varje genomklickning en användare gör som därmed leder användaren till annonsörens webbplats. Det kan vara ett klick på en logotyp eller på en hel webbadress, beroende på vad annonsören har valt.