HTML-mainokset

HTML-mainokset ovat interaktiivisia, muokattuja minisivustoja, joita voidaan näyttää sivustoissa Google-mainoksina AdSense sisällölle -palvelun avulla. HTML-mainokset ovat eräänlaisia multimediamainoksia.

Huomaa tietyt HTML-mainoksia koskevat tärkeät seikat:

• Koot: HTML-mainosten näyttämiseen voidaan käyttää mainoskokoja, jotka tukevat kuvamainoksia. Jotta HTML-mainokset voivat näkyä mainosyksiköissäsi, sinun täytyy käyttää jotakin näistä mainosko'oista. Myös näyttömainosten täytyy olla käytössä kyseisessä mainosyksikössä.

• Raportointi: Laskemme klikkaukset jokaisesta käyttäjän mainostajan sivustoon johtavasta klikkauksesta. Tämä saattaa tarkoittaa logon tai URL-osoitteen klikkausta mainostajan käyttöönoton mukaan.