Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Rapporter

Rapporterna för mitt konto matchar inte min egen statistik

Vi räknar endast sidvisningar och visningar när vår annonskod körs i en användares webbläsare. Det finns flera faktorer som kan vara orsaken till skillnaden mellan den statistik som du registrerar i dina loggar och vad som anges i ditt AdSense-konto. Koden körs till exempel inte vid:

• Sökrobotar från andra sökmotorer
  • Webbläsare som inte har JavaScript aktiverat eller som inte har stöd för JavaScript
  • Webbläsare som inte har stöd för taggen <iframe>
  • Program som kan ha skrivits för att läsa av innehåll på en webbsida

En annan anledning till varför du kan se en skillnad mellan AdSense-rapporterna och din egen statistik är ogiltig aktivitet. Vi tar bort klick och visningar som härrör från vissa former av ogiltig aktivitet från våra rapporteringsuppgifter, så du kanske ser något högre statistikvärden för klick och visningar i din egen statistik. Titta på videon nedan för att lära dig mer om de olika formerna av ogiltig aktivitet:

Kom även ihåg att om dina sidor visar flera annonsenheter så visas flera annonsenhetsvisningar för varje sidvisning i AdSense.