Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Rapporten

De rapporten in mijn account komen niet overeen met mijn eigen statistieken

Er worden alleen paginaweergaven en vertoningen geregistreerd als onze advertentiecode wordt uitgevoerd door de browser van een gebruiker. Om deze reden zijn er diverse factoren die een verschil kunnen veroorzaken tussen de statistieken die u in uw logbestanden registreert, en de statistieken die in uw AdSense-account zijn opgenomen. Voorbeelden van gevallen waarin de code niet wordt uitgevoerd:

• Spiders, robots of crawlers van andere zoekmachines
  • Browsers waarin JavaScript niet is ingeschakeld of niet wordt ondersteund
  • Browsers die de tag <iframe> niet ondersteunen
  • Programma's die gebruikers hebben geschreven om website-inhoud te achterhalen

Een tweede reden waarom u mogelijk een verschil ziet tussen uw AdSense-rapporten en uw eigen statistieken, is ongeldige activiteit. Klikken en vertoningen die afkomstig zijn uit bepaalde vormen van ongeldige activiteit, worden buiten onze rapportgegevens gehouden. Hierdoor kunnen uw eigen statistieken een iets hoger aantal klikken en vertoningen laten zien. Bekijk onderstaande video voor meer informatie over de diverse vormen van ongeldige activiteit:

Als er meerdere advertentieblokken op uw pagina's staan, moet u er rekening mee houden dat AdSense meerdere advertentieblokvertoningen voor elke paginaweergave weergeeft.