Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Retningslinjer vedr. brugeroplevelse

3. Sørg for, at brugerne ved, hvilken handling de skal udføre på dit website

Sørg for at have disse principper mht. brugeroplevelse for øje, når du optimerer dit website.

Brugerne skal altid være klar over, hvad de skal gøre på dit website. Når brugerne havner på din side, skal det være meget tydeligt, hvad de skal lægge mærke til som det første, som det næste og så videre. Det skal også være tydeligt, hvad den næste handling, som de skal udføre, er, uanset om det er at klikke på "køb" for at handle hos dig eller at læse en relateret artikel.

Tips!
Overvej disse punkter for at præsentere dine opfordringer til handling på en meningsfuld måde:
  • Fremhævning: Fremhæv din opfordring til handling ved hjælp af størrelse, farve, kontrast og/eller brug af luft.
  • Enkelhed: Fyld ikke din side op med for mange forskellige handlinger. Tænk nøje over, hvad du vil have dine brugere til at gøre, og prioriter disse handlinger i dit design.
  • Incitament: Giv brugeren et incitament til at handle. Dette kunne være en rabat, en gave, en konkurrence eller adgang til mere indhold
  • Nærhed: Sørg for, at din opfordring til handling har en logisk placering på siden. Hvis din side eksempelvis indeholder en artikel, kunne det være fint at placere opfordringen til handling under artiklen.
  • Ensartethed: Sørg for, at din opfordring til handling vises på hele websitet, og at den ser ens ud overalt.
Illustration af retningslinjer mht. brugeroplevelse