Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Google Analytics gebruiken met AdSense

Wie uw Analytics-accountgegevens in AdSense kan zien

Wanneer u uw AdSense- en Google Analytics-accounts linkt, wordt informatie over uw gekoppelde Analytics-account (zoals de accountnaam/ID) zichtbaar voor gebruikers die toegang hebben tot uw AdSense-account. Hoeveel informatie uw AdSense-gebruikers te zien krijgen, hangt ervan af of ze al dan niet toegang hebben tot uw Analytics-account. Als u niet wilt dat gebruikers bepaalde gegevens in uw AdSense-account kunnen zien, kunt u hun toegangsniveau wijzigen.

In de volgende tabel staan de gegevens die zichtbaar zijn voor elk type gebruiker:

Google Analytics-beheerder Google Analytics-gebruiker Geen toegang tot Google Analytics
AdSense-beheerder Accountnaam/ID en propertynaam/ID van alle Analytics-accounts (gelinkt en niet-gelinkt) Accountnaam/ID en propertynaam/ID van het gelinkte Analytics-account Accountnaam/ID en propertynaam/ID van het gelinkte Analytics-account
AdSense-gebruiker Accountnaam/ID en propertynaam/ID van het gelinkte Analytics-account Accountnaam/ID en propertynaam/ID van het gelinkte Analytics-account Accountnaam/ID en propertynaam/ID van het gelinkte Analytics-account