Google Analyticsin käyttäminen AdSensen kanssa

Kuka voi nähdä Analytics-tilisi tiedot AdSensessa?

Kun linkität AdSense- ja Google Analytics -tilit toisiinsa, tiedot linkitetystä Analytics-tilistä (kuten tilin nimi/tunnus) näkyvät käyttäjille, joilla on pääsy kyseiselle AdSense-tilille. AdSense-käyttäjät näkevät eri määrän tietoja riippuen siitä, onko heillä myös pääsy Analytics-tilillesi. Jos et halua, että AdSense-tilin käyttäjät näkevät tiettyjä Analytics-tilin tietoja, voit muuttaa heidän pääsyoikeustasoaan.

Kullekin käyttäjätyypille näkyvät tiedot on kuvattu seuraavassa taulukossa:

Google Analyticsin järjestelmänvalvoja Google Analyticsin käyttäjä Ei Google Analyticsin käyttöoikeutta
AdSensen järjestelmänvalvoja Kaikkien Analytics-tilien (linkitettyjen ja tilien, joista linkki on poistettu) tilin nimi/tunnus ja mittauskokonaisuuden nimi/tunnus Linkitetyn Analytics-tilin nimi/tunnus ja mittauskokonaisuuden nimi/tunnus Linkitetyn Analytics-tilin nimi/tunnus ja mittauskokonaisuuden nimi/tunnus
AdSense-käyttäjä Linkitetyn Analytics-tilin nimi/tunnus ja mittauskokonaisuuden nimi/tunnus Linkitetyn Analytics-tilin nimi/tunnus ja mittauskokonaisuuden nimi/tunnus Linkitetyn Analytics-tilin nimi/tunnus ja mittauskokonaisuuden nimi/tunnus