Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Registrering och aktivering

Ange webbadressen till din webbplats när du skapar ett AdSense-konto

När du registrerar dig för AdSense ber vi dig att ange webbadressen till din webbplats om du har en. Om du inte har någon webbplats ännu kan du lägga till den senare.

För att du ska kunna skapa ett AdSense-konto måste webbadressen uppfylla följande krav:

Exempel

Anta att du äger example.com. Skriv då example.com i fältet Din webbplats på registreringssidan för AdSense.

Blogger (eller annan värdpartner) eller YouTube

• Om du är innehållskreatör på YouTube och vill skapa ett AdSense för YouTube-konto loggar du in på YouTube-kontot och går till https://studio.youtube.com/channel/UC/monetization.
  • Om din webbplats finns på en av våra värdpartnerwebbplatser (till exempel Blogger) ska du klicka på Gå till … efter att ha angett din webbadress. Då kan vi ställa in kontot snabbare, eftersom processen för att skapa konton ser annorlunda ut med värdpartnerwebbplatser.

Mer information finns i Annonsera på din Blogger-blogg eller Skapa ett AdSense för YouTube-konto för betalningar.

Exempel på giltiga och ogiltiga webbadresser

Exempel på giltiga webbadresser

example.com

example.blogspot.com

Obs! Vi tillåter bara underdomäner på värdpartnerwebbplatser. Mer information finns i Blogger (eller annan värdpartner) eller YouTube ovan.

Exempel på ogiltiga webbadresser

example.com/page.html
example.com/directory
example.com/?q=target
subdomain.example.com
subdomain.example.com/directory
subdomain.example.com/page.html
subdomain.example.com/?q=target