Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Registrering og aktivering

Slik skriver du inn nettadressen til nettstedet ditt når du oppretter en AdSense-konto

Når du registrerer deg for AdSense, ber vi deg om å oppgi nettadressen til nettstedet ditt, hvis du har en. Hvis du ikke har noe nettsted ennå, kan du legge det til senere.

For at du skal kunne opprette en AdSense-konto, må nettadressen du legger inn

Eksempel

Tenk deg at du eier example.com. På AdSense-registreringssiden må du dermed oppgi example.com i «Nettstedet ditt»-feltet.

Blogger (eller en annen vertspartner) eller YouTube

• Hvis du er innholdsskaper på YouTube, kan du opprette en AdSense for YouTube-konto ved å logge på YouTube-kontoen din og gå til https://studio.youtube.com/channel/UC/monetization.
  • Hvis en av vertspartnerne våre (f.eks. Blogger) er vert for nettstedet ditt, klikker du på Gå til ... etter at du har skrevet inn nettadressen din. Da kan vi konfigurere kontoen din raskere ettersom det brukes andre prosesser for kontooppretting hos vertspartnere.

Finn ut mer om dette i artiklene om annonsering i blogger og konfigurering av betalinger i AdSense for YouTube-kontoer.

Eksempler på gyldige og ugyldige nettadresser

Eksempler på gyldige nettadresser

example.com

example.blogspot.com

Merk: Vi tillater bare underdomener på vertspartnernettsteder. Se Blogger (eller en annen vertspartner) eller YouTube ovenfor.

Eksempler på ugyldige nettadresser

example.com/page.html
example.com/directory
example.com/?q=target
subdomain.example.com
subdomain.example.com/directory
subdomain.example.com/page.html
subdomain.example.com/?q=target