Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Aanmelden en activeren

De URL van uw site opgeven wanneer u een AdSense-account maakt

Als u zich aanmeldt voor AdSense, vragen we u de URL van uw site te leveren als u die heeft. Als u nog geen site heeft, kunt u de URL later toevoegen.

We kunnen uw AdSense-account alleen maken als de URL die u levert aan de volgende eis voldoet:

Voorbeeld

Stel dat u de eigenaar van example.com bent. Op de aanmeldingspagina van AdSense voert u example.com in in het veld Uw site.

Blogger (of een andere hostpartner) of YouTube

• Als u een YouTube-contentcreator bent, logt u in op uw YouTube-account en gaat u naar https://studio.youtube.com/channel/UC/monetization om een AdSense voor YouTube-account te maken.
  • Als uw site op een van onze hostpartnersites staat (bijv. Blogger), klikt u op Ga naar… nadat u uw URL heeft ingevuld. Zo kunnen we u sneller op weg helpen, omdat op hostpartnersites andere procedures worden gevolgd om een account te maken.

Ga naar Adverteren op uw Blogger-blog of Een AdSense voor YouTube-account instellen voor betalingen voor meer informatie.

Voorbeelden van geldige en ongeldige URL's

Voorbeelden van geldige URL's

example.com

example.blogspot.com

Opmerking: We staan alleen subdomeinen toe op sites van hostpartners. U kunt meer informatie hierboven vinden in Blogger (of een andere hostpartner) of YouTube.

Voorbeelden van ongeldige URL's

example.com/pagina.html
example.com/directory
example.com/?q=target
subdomein.example.com
subdomein.example.com/directory
subdomein.example.com/pagina.html
subdomain.example.com/?q=target