Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Aanmelden en activeren

De URL van uw site opgeven wanneer u een AdSense-account maakt

Wanneer u zich aanmeldt voor AdSense, vragen we u de URL van uw site op te geven. We kunnen uw AdSense-account alleen maken als de URL die u verstrekt, aan de volgende eisen voldoet:

• De URL is van een site waarvan u de eigenaar bent.
  • De URL mag geen pad (bijv. example.com/pad) of subdomein (bijv. subdomein.example.com) bevatten.
  • De URL mag geen parameters bevatten (bijv. example.com/?q=doel).

Stel dat u de eigenaar van example.com bent. Op de aanmeldingspagina van AdSense geeft u dan example.com op in het veld 'URL van uw site'.

URL's van Blogger en YouTube

Als u de URL van uw Blogger-blog (bijv. example.blogspot.com) of YouTube-kanaal (bijv. Youtube.com/kanaal/example) opgeeft wanneer u zich aanmeldt, leiden we u naar uw Blogger- of YouTube-account waar u verder kunt gaan. In deze producten wordt een ander proces gevolgd om een account te maken. Lees Adverteren op uw Blogger-blog of Een AdSense-account instellen voor betalingen voor meer informatie.

Voorbeelden van geldige en ongeldige URL's

Voorbeelden van geldige URL's

example.com
www.example.com

Voorbeelden van ongeldige URL's

example.com/pagina.html
example.com/directory
example.com/?q=doel
subdomein.example.com
subdomein.example.com/directory
subdomein.example.com/pagina.html
subdomein.example.com/?q=doel
Opmerking: Het aantal accounts dat hetzelfde domein kan gebruiken voor aanmelding bij AdSense, is beperkt. Als er al advertenties via een ander AdSense-account worden weergegeven op uw aanmeldingsdomein, moet u een ander domein gebruiken om u te aan te melden voor uw nieuwe AdSense-account.