Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Registre i activació

Com es pot introduir l'URL del vostre lloc web en crear un compte d'AdSense

Un cop us registreu a AdSense, us demanem que ens indiqueu l'URL del vostre lloc web, si en teniu. Si encara no en teniu cap, podeu afegir-lo més endavant.

Per poder crear el compte d'AdSense satisfactòriament, l'URL que ens proporcioneu:

• Ha de ser un domini estàndard que no contingui cap camí, paràmetre, fragment ni número de port. Per obtenir més informació, consulteu els exemples d'URL vàlids i no vàlids que hi ha més avall.
Exemple

Suposem que sou el propietari d'example.com. A la pàgina de registre d'AdSense, hauríeu d'introduir example.com al camp "El vostre lloc web".

Blogger (o un altre partner d'allotjament) o YouTube

• Si sou un creador de contingut de YouTube, per crear un compte d'AdSense per a YouTube, inicieu la sessió al vostre compte de YouTube i aneu a https://studio.youtube.com/channel/UC/monetization.
  • Si el lloc web es troba en un dels nostres partners d'allotjament (p. ex., Blogger), feu clic a Ves a… després d'haver introduït l'URL. D'aquesta manera podreu registrar-vos més ràpidament, ja que aquests llocs web segueixen un procés de creació de comptes diferent.

Per obtenir més informació, consulteu els articles Mostrar publicitat al vostre blog o Configurar un compte d'AdSense per a YouTube per als pagaments.

Exemples d'URL vàlids i no vàlids

Exemples d’URL vàlids

example.com

example.blogspot.com

Nota: només permetem subdominis en llocs web de partners d'allotjament. Consulteu més amunt Blogger (o un altre partner d'allotjament) o YouTube.

Exemple d’URL no vàlids

example.com/page.html
example.com/directori
example.com/?q=target
subdomini.example.com
subdomini.example.com/directori
subdomini.example.com/pagina.html
subdomain.example.com/?q=target