Ensisijainen omaisuus

Ensisijainen omaisuus on omaisuus, johon ei tarvitse lisätä koodia yhdistetyn AdSense-Analytics-raportoinnin ottamiseksi käyttöön. Ensisijaisen omaisuuden verkkosivuissa täytyy vain olla AdSense-koodi mainosten näyttämiseen ja Analytics-seurantakoodi yhdistetyn raportoinnin käyttöönottoon. Muiden omaisuuksien verkkosivuissa on oltava AdSense-koodi, Analytics-seurantakoodi ja AdSense Analytics -seurantakoodi (ASAC), jotta yhdistetty raportointi voidaan ottaa käyttöön.