Julkaisimme äskettäin AdSense-sivusi, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Erittelyt

Erittelyt ovat raportoinnissa käytettäviä kategorioita tai ryhmiä. Ne määrittävät, miten data ryhmitellään ja raportti järjestellään. Saatat esimerkiksi haluta seurata tilin tehokkuutta pitkällä aikavälillä, eri maissa tai eri AdSense-tuotteiden välillä.