Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Gebruikersbeheer

Een gebruiker toevoegen aan uw account

Opmerking: Gebruikers moeten over een Google-account beschikken om toegang te krijgen tot uw account en het account mag niet aan een ander actief of uitgeschakeld AdSense-account zijn gekoppeld. Raadpleeg de veelgestelde vragen over gebruikerstoegang voor meer informatie.

Toegang tot uw AdSense-account verlenen:

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Account.
  3. Klik op Toegang en autorisatie en vervolgens op Gebruikersbeheer.
  4. Klik op + Nieuwe gebruiker.
  5. Geef het e-mailadres op van de gebruiker met wie u uw account wilt delen en klik op Gebruiker uitnodigen.

De gebruiker wordt toegevoegd aan de lijst met de status In behandeling en heeft 30 dagen de tijd om de uitnodiging te accepteren voordat deze verloopt.

6. Nadat de gebruiker uw e-mailuitnodiging heeft geaccepteerd (door op de link in de e-mail te klikken en zijn of haar Google-account te koppelen aan het AdSense-account dat in de uitnodiging wordt vermeld), wordt de status gewijzigd in 'Actief'.

U kunt op elk gewenst moment het toegangsniveau van de gebruiker wijzigen.

Opmerking: De accounthouder is als enige verantwoordelijk voor de property's in het AdSense-programma. Beheerders moeten goed opletten wanneer ze gebruikers toegang verlenen tot een account. Alle gebruikers die worden toegevoegd aan een account, moeten zich houden aan het Programmabeleid van AdSense.

Heeft u vragen?

Vragen aan de community