Käyttäjähallinta

Käyttäjän lisääminen tilille

Huom. Tiliäsi käyttävillä henkilöillä on oltava Google‑tili, eikä kyseinen tili voi olla linkitettynä toiseen aktiiviseen tai käytöstä poistettuun AdSense‑tiliin. Lisätietoja saat pääsyoikeuksien usein kysytyistä kysymyksistä.

Näin voit myöntää pääsyn AdSense‑tilillesi:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Tili.
  3. Valitse ensin Käyttöoikeudet ja käyttöoikeuden vahvistus ja sitten Käyttäjien hallinta.
  4. Klikkaa + Uusi käyttäjä.
  5. Lisää sen käyttäjän sähköpostiosoite, jolle haluat myöntää pääsyn tilillesi. Klikkaa sitten Kutsu käyttäjä.

Käyttäjä lisätään listaan, ja hänen tilanaan näkyy "Odottaa". Käyttäjällä on 30 päivää aikaa hyväksyä kutsu, ennen kuin se vanhenee.

6. Kun käyttäjä on hyväksynyt sähköpostikutsusi klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä ja yhdistämällä Google‑tilinsä kutsussa ilmoitettuun AdSense‑tiliin, hänen tilakseen vaihtuu "Aktiivinen".

Voit muuttaa käyttäjän pääsyoikeustasoa milloin tahansa.

Huom. Tilin omistaja on yksin vastuussa AdSense-ohjelmaan osallistuvista mittauskokonaisuuksista. Järjestelmänvalvojien tulee myöntää tilin pääsyoikeuksia harkitusti. Kaikkien tilille lisättyjen käyttäjien on noudatettava AdSense-ohjelmakäytäntöjä.

Onko sinulla kysyttävää?

Kysy yhteisöltä