Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

User management

Hantera användaråtkomst för ditt konto

Bjud in användare att komma åt ditt AdSense-konto så att de kan visa information och rapporter och hantera annonser. #useraccess #administrator

Du kan dela ditt konto med andra, till exempel affärspartner, medarbetare, familj och vänner. Användare som har åtkomst till ditt konto kan hjälpa dig att driva ditt konto och hantera andra användare beroende på vilken åtkomstnivå du ger dem. Du kan också ta bort deras åtkomst när som helst.

Det finns två åtkomstnivåer för användare, standard och administratör.

Obs! Varje AdSense-konto kan ha ett obegränsat antal standardanvändare och administratörer, men det går inte att sammanfoga eller kombinera två AdSense-konton.

Åtkomstnivåer för användare

Det här är de två åtkomstnivåer du kan bevilja, ordnade från lägsta till högsta:

Standard

• kan se, redigera och hantera alla delar av ett konto
  • kan inte visa listan över användare som har åtkomst till ett konto
  • kan inte visa sidan Användarhantering som anger vilka användare som har åtkomst till ett konto
  • kan inte bevilja kontoåtkomst eller ändra andra användares åtkomstnivå

Administratör

• kan se, redigera och hantera alla delar av ett konto
  • kan visa listan över användare som har åtkomst till ett konto
  • kan bevilja kontoåtkomst och ändra andra användares åtkomstnivå
Obs! Kontoinnehavaren är ensam ansvarig för egendomarna i AdSense-programmet. Administratörer måste vara försiktiga med att ge användare åtkomst till ett konto. Alla användare som läggs till i ett konto måste följa programpolicyerna för AdSense.