Käyttäjähallinta

Tilin pääsyoikeuksien hallinta

Kutsu käyttäjiä AdSense-tilillesi, jotta he voivat nähdä vinkkejä ja raportteja sekä ylläpitää mainoksia. #useraccess #administrator

Voit jakaa tilisi esimerkiksi liikekumppaneille, työntekijöille, ystäville ja perheenjäsenille. Muut käyttäjät voivat auttaa sinua tilin hoitamisessa ja käyttäjähallinnassa riippuen siitä, minkä pääsyoikeustason myönnät heille. Voit poistaa pääsyoikeudet milloin vain.

Valittavissa on kaksi pääsyoikeustasoa: tavallinen käyttäjä ja järjestelmänvalvoja.

Huom. Jokaisella AdSense-tilillä voi olla rajaton määrä tavallisia käyttäjiä ja järjestelmänvalvojia, mutta kahta AdSense-tiliä ei voi yhdistää.

Pääsyoikeustasot

Seuraavassa on esitelty kumpikin valittavissa olevista pääsyoikeustasoista matalammasta tasosta korkeampaan.

Tavallinen käyttäjä

• voi katsoa, muokata ja hallinnoida tilin kaikkia osia
  • ei näe käyttäjiä, joilla on pääsyoikeus tilille
  • ei näe Käyttäjien hallinta ‑sivua, jolta löytyvät kaikki tilin pääsyoikeuksien haltijat
  • ei voi myöntää pääsyä tilille eikä muuttaa toisen käyttäjän pääsyoikeustasoa.

Järjestelmänvalvoja

• voi katsoa, muokata ja hallinnoida tilin kaikkia osia
  • näkee käyttäjät, joilla on pääsyoikeus tilille
  • voi myöntää pääsyn tilille ja muuttaa toisen käyttäjän pääsyoikeustasoa.
Huom. Tilin omistaja on yksin vastuussa AdSense-ohjelmaan osallistuvista mittauskokonaisuuksista. Järjestelmänvalvojien tulee myöntää tilin pääsyoikeuksia harkitusti. Kaikkien tilille lisättyjen käyttäjien on noudatettava AdSense-ohjelmakäytäntöjä.