Käyttäjähallinta

Tilin käyttöoikeuksien hallinta

Voit jakaa tilisi muiden kanssa, esimerkiksi liikekumppanien, työntekijöiden, ystävien ja perheen kanssa, ja antaa heille jommankumman kahdesta käyttöoikeustasosta. Käyttäjät voivat auttaa sinua tilisi käytössä ja muiden käyttäjien hallinnassa riippuen siitä, minkä käyttöoikeustason haluat heille antaa. Voit poistaa käyttöoikeuden milloin tahansa.

Käyttöoikeustasot

Seuraavassa on kaksi käyttöoikeustasoa matalimmasta tasosta korkeimpaan:

Tavallinen käyttäjä

• voi tarkastella, muokata ja hallinnoida tilin kaikkia osia
  • ei näe käyttäjiä, joilla on tilin käyttöoikeus
  • ei näe Käyttäjien hallinta -sivua, jolla näkyvät tilin käyttöoikeuksien haltijat
  • ei voi myöntää käyttöoikeuksia tai muuttaa toisen käyttäjän käyttöoikeustasoa.

Järjestelmänvalvoja

• voi tarkastella, muokata ja hallinnoida tilin kaikkia osia
  • näkee käyttäjät, joilla on tilin käyttöoikeus
  • voi myöntää käyttöoikeuksia ja muuttaa toisen käyttäjän käyttöoikeustasoa.
Huomaa, että jokaisella AdSense-tilillä voi olla rajaton määrä tavallisia käyttäjiä ja järjestelmänvalvojia, mutta kahta AdSense-tiliä ei voi yhdistää.
Tilin omistaja on yksin vastuussa AdSense-ohjelman sivustoista, ja järjestelmänvalvojan on myönnettävä tilin käyttöoikeuksia harkitusti. Kaikkien tilin käyttäjien on noudatettava AdSense-ohjelmasääntöjä.