AdSensen tukivaihtoehdot

Yhteydenotto julkaisijoiden tukeen

Yhteydenottoprosessi auttaa sinua tunnistamaan ongelman ja löytämään parhaat keinot sen ratkaisemiseen. Pääset yhteydenottoprosessiin seuraavasti:

1. Klikkaa miltä tahansa ohjekeskuksen sivulta Ota yhteyttä .
  2. Kuvaile ongelmasi lyhyesti ja klikkaa Seuraava vaihe.
  3. Valitse ongelmaasi parhaiten vastaava ohjekategoria.
    Vinkki: Pyri välttämään Muu-vaihtoehtoa, sillä se voi pidentää ongelmasi ratkaisuun kuluvaa aikaa.
  4. Yritä ratkaista ongelma suositeltujen vaihtoehtojen avulla.
  5. Jos edelleen tarvitset apua, klikkaa Seuraava vaihe ja valitse haluamasi yhteydenottovaihtoehto.
    Huom. Tukiasiantuntijamme vastaa sähköpostiviesteihin kahden arkipäivän kuluessa (lomakaudella vastaamisessa voi kestää pidempään).

Tarvitsetko lisää ohjeita?

Ohjekeskus

Ohjekeskuksessa on paljon AdSenseen liittyvää tietoa. Artikkeleita selaamalla voit perehtyä AdSenseen ja löytää vastauksia kysymyksiisi. AdSense-opas on hyvä paikka aloittaa.

Vianetsintäominaisuudet

Jos sinulla on ongelma, siirry Vianetsintä ja ongelmaratkaisu ‑osioon, joka sisältää vianetsintäominaisuuksia erilaisten ongelmien ratkaisuun.

Yhteisö

Voit esittää kysymyksiä ja keskustella Googlen tuoteasiantuntijoiden sekä muiden julkaisijoiden kanssa käyttäjäyhteisön keskusteluryhmässä.

Kysy jotakin nyt