Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Corregir problemes relacionats amb les polítiques

Compte d'AdSense desactivat per motius relacionats amb les polítiques

Quan detectem que un compte no compleix les polítiques del programa, apliquem mesures al compte per tal de protegir els nostres anunciants. Tot seguit trobareu algunes de les preguntes més freqüents sobre els comptes desactivats.

S'ha desactivat la difusió d'anuncis al compte?

Sí. En aquests moments, el compte d'AdSense està desactivat perquè no compleix les nostres polítiques del programa.

Torna a dalt

Per què s'ha desactivat el compte? Podeu donar-me més informació sobre les infraccions que hi heu detectat?

Hauríeu d'haver rebut una notificació en què se us informi que el compte s'ha desactivat per motius relacionats amb les polítiques. Hi ha diverses raons per les quals pot haver haver-se desactivat, com ara:

• El compte té un historial extens d'infraccions de les polítiques o les ha infringit de manera reiterada.
    Recordeu que els editors són responsables del contingut que es mostra en totes les pàgines en què es publiquen els seus anuncis, fins i tot si es tracta de contingut creat per tercers, com ara en llocs web amb contingut generat per l'usuari.
  • Hem observat comportaments enganyosos al compte.
  • Els nostres especialistes en polítiques han trobat al compte un lloc web amb infraccions especialment greus. Podria tractar-se de la presència de contingut per a adults o extremament violent o cruent, d'infraccions dels drets d'autor o d'altres factors.

Per obtenir més informació sobre els motius més habituals pels quals es desactiven comptes, consulteu els motius principals del tancament de comptes.

Torna a dalt

Es pot restablir el compte si s'ha desactivat per motius relacionats amb les polítiques?

Com ja deveu saber, Google es pren molt seriosament els problemes relacionats amb el compliment de les polítiques del programa. Les polítiques del programa contribueixen a garantir una experiència positiva per als editors, per als visitants dels seus llocs web i per als nostres anunciants. Per aquest motiu, les decisions que prenem acostumen a ser definitives.

Si creieu que hem pres una decisió errònia i ens confirmeu de bona fe que les infraccions de les polítiques no s'han produït per una acció o negligència vostres, ni d'aquells de qui sou responsable, podeu apel·lar contra la desactivació del compte. Per fer-ho, contacteu amb nosaltres exclusivament a través del formulari d'apel·lació contra desactivacions de comptes.

Revisarem la sol·licitud tan bon punt un dels nostres especialistes estigui disponible. De tota manera, recordeu que ens reservem el dret de desactivar un compte per infraccions de les polítiques del programa i que no hi ha cap garantia que el compte es restableixi.

Tingueu present que a causa de la quantitat d'apel·lacions que rebem, heu de deixar passar 90 dies entre les apel·lacions. No es revisarà cap apel·lació que presenteu abans del termini de 90 dies des de la resolució d'una altra apel·lació. Per tant, heu d'assegurar-vos que el vostre compte no infringeixi les polítiques abans d'enviar una apel·lació.

Si el compte s'ha desactivat perquè s'hi ha detectat activitat no vàlida, llegiu les preguntes freqüents sobre els comptes desactivats.

Torna a dalt

El compte s'ha desactivat i l'apel·lació que he fet s'ha rebutjat. Puc tornar a unir-me al programa? Puc obrir un altre compte?

Entenem la vostra preocupació per les mesures que hem pres contra el vostre compte. Sapigueu que són el resultat d'una investigació minuciosa duta a terme pel nostre equip d'especialistes, que té en compte els interessos dels nostres anunciants, editors i usuaris. Pot ser que la nostra decisió us hagi decebut, però no podem restablir el compte.

També us informem que els editors als quals els han desactivat els comptes per motius relacionats amb les polítiques no poden tornar a participar en el programa d'AdSense. Per això, no poden obrir cap compte nou.

Torna a dalt

Tot i això, rebré el pagament pels meus guanys d'AdSense?

Els editors els comptes dels quals s'han desactivat per trànsit no vàlid o infraccions de les nostres polítiques per a editors poden ser aptes per rebre un pagament final corresponent a la part dels seus ingressos que no s'hagi identificat com a no vàlida. Un cop desactivat el compte, s'aplicarà una retenció de pagaments de 30 dies per possibilitar el càlcul d'aquest pagament final (si escau). Després d'aquest període de 30 dies, inicieu la sessió a AdSense per veure el saldo apte restant (si n'hi ha) i preparar-ne el pagament. Les deduccions del vostre saldo final per trànsit no vàlid o infraccions de les polítiques per a editors es reembossaran als anunciants afectats en els casos en què sigui pertinent i possible.

Torna a dalt

Em continuaran arribant formularis fiscals pels pagaments que he rebut?

Si heu rebut un pagament nostre anteriorment, o si encara teniu saldo per pagar al compte, us continuarem enviant els formularis fiscals que calguin. Obteniu més informació sobre el pagament d'impostos pels guanys d'AdSense.

Torna a dalt