Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

AdSense for video (AFV)

Storlekar som stöds för överläggningsannonser

En överläggningsannons är en text-, bild- eller multimedieannons som normalt visas ovanför den nedre tredjedelen i innehållet. För närvarande är överläggningsannonser tillgängliga i följande format:

• 728 × 90
  • 480 × 70
  • 468 × 60
  • 450 × 50

Mer information om visningskraven för överläggningsannonser finns i policyn för AdSense for video och AdSense for games.