Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

AdSense for video (AFV)

Støttede formater for overleggsanonser

En overleggsannonse er en tekst-, bilde- eller multimedieannonse som vanligvis vises over nederste tredjedel av innholdet. For tiden er bildeannonser tilgjengelige i følgende formater:

• 728 x 90
  • 480 x 70
  • 468 x 60
  • 450 x 50

Hvis du vil vite mer om hva som kreves for å vise overleggsannonser, gå til Retningslinjer for AdSense for video og spill.