Ilmoitus

Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

AdSense for video

Peittokuvamainosten tuetut koot

Peittokuvamainos on teksti-, kuva- tai multimediamainos, joka näytetään yleensä sisällön alimman kolmanneksen päällä. Tällä hetkellä peittokuvamainoksia voi näyttää seuraavissa mainosmuodoissa:

  • 728 x 90
  • 480 x 70
  • 468x60
  • 450 x 50.

Peittokuvamainosten näyttämisten edellytyksistä on lisätietoja AdSensen for video- ja AdSensen peleille -käytännöissä.

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?
Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Päävalikko
3349309903172390892
true
Ohjekeskushaku
true
true
true
true
true
157
false
false