Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Nettsted hos vertspartner

Med vertspartnere kan du tjene penger på innholdet du lager på nettstedene deres, ved å koble innholdet til AdSense-kontoen din. Hvis du er tilknyttet en AdSense-vertspartner, ser du vertspartnerens navn oppført på Tredjepartstilgang-siden i kontoen din, i Tilgang og autorisasjon-delen under Innstillinger.