Muu kuin isäntäkumppanin verkkosivusto

Verkkosivusto, jota isännöidään muussa kuin AdSense-isäntäkumppanin verkkotunnuksessa. Isännöimättömät verkkosivustot voivat sisältää minkä tahansa itse rekisteröimäsi verkkotunnuksen.

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?

Tarvitsetko lisäapua?

Kokeile näitä vaiheita:

true
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.