Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Jag vill generera intäkter från videor, men jag blev inte godkänd eftersom jag är under 18

Åldersgränsen för att delta i AdSense för YouTube är 18 år. Om du har skickat in en AdSense för YouTube-ansökan via YouTube Studio och inte blev godkänd av vårt system för att du är minderårig är din YouTube-kanal fortfarande länkad till denna underkända AdSense för YouTube-ansökan. Följ anvisningarna i meddelandet du fick om underkännandet för att verifiera din ålder (om du är över 18 år) och skicka in din ansökan igen.

Om du är under 18 år kan du bara börja generera intäkter från dina videor genom att länka din YouTube-kanal till ett godkänt AdSense för YouTube-konto (som tillhör en förälder eller vårdnadshavare som är över 18 år).