Vi lanserade nyligen Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

AdMob, YouTube och Blogger

Jag vill generera intäkter från videor, men jag blev inte godkänd på grund av att jag är under 18

Ålderskravet för att delta i AdSense är 18 år. Ditt Google-konto är fortfarande kopplat till din AdSense-ansökan om du skickade in den via YouTube och inte blev godkänd för att du är minderårig. Följ anvisningarna i avvisningsmeddelandet för att bekräfta din ålder (om du är över 18 år) och skicka in AdSense-ansökan igen.

Om du är under 18 år gammal kan du endast använda intäktsgenerering för dina videor genom att länka Google-kontot till ett godkänt AdSense-konto (som tillhör en förälder eller målsman som är äldre än 18).