Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Jeg forsøkte å aktivere inntektsgenerering for videoene mine, men jeg ble avvist fordi jeg er under 18 år

Aldersgrensen for å delta i AdSense for YouTube er 18 år. Hvis du har sendt inn en AdSense for YouTube-søknad via YouTube Studio og ikke ble godkjent av systemet vårt fordi du er en mindreårig publisist, kommer YouTube-kanalen din fortsatt til å være tilknyttet denne ikke-godkjente AdSense for YouTube-søknaden. Du må følge veiledningen i e-posten du mottok om manglende godkjenning for å bekrefte alderen din (hvis du er over 18 år) og sende inn søknaden på nytt.

Hvis du er under 18 år, må du knytte YouTube-kanalen din til en godkjent AdSense for YouTube-konto (tilhørende en forelder eller foresatt som er over 18 år) for å kunne tjene penger på videoene dine.