AdMob, YouTube og Blogger

Jeg forsøkte å aktivere inntektsgenerering for videoene mine, men jeg ble avvist fordi jeg er under 18 år

Minimumsalderen for AdSense er 18 år. Hvis du har sendt inn en AdSense-søknad via YouTube som ble avvist av systemet vårt fordi du ble registrert som en mindreårig publisist, kommer Google-kontoen din likevel til å være knyttet til denne avviste AdSense-søknaden. Du må følge instruksjonene i e-posten du mottok om manglende godkjenning, for å bekrefte alderen din (hvis du er over 18 år) og så sende inn AdSense-søknaden på nytt.

Hvis du er under 18 år kan du bare aktivere inntektsgenerering for videoene dine ved å knytte Google-kontoen din til en godkjent AdSense-konto (til en forelder eller foresatt som er over 18 år).