Haluan kaupallistaa videoni, mutta hakemukseni hylättiin, koska olen alle 18-vuotias

AdSense for YouTube ‑ohjelmaan osallistumisen vähimmäisikäraja on 18 vuotta. Jos olet lähettänyt AdSense for YouTube ‑hakemuksen YouTube Studion kautta ja järjestelmämme hylkäsi hakemuksesi, koska olet alaikäinen julkaisija, YouTube-kanavasi linkitetään silti tähän hylättyyn AdSense for YouTube ‑hakemukseen. Vahvista ikäsi (jos olet yli 18-vuotias) seuraamalla saamassasi hylkäyssähköpostissa olevia ohjeita ja lähetä hakemus sitten uudelleen.

Jos olet alle 18-vuotias, ainoa tapa kaupallistaa videoita on linkittää YouTube-kanava hyväksyttyyn AdSense for YouTube ‑tiliin (eli yli 18-vuotiaan vanhemman tai huoltajan kanavaan).