Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Jeg vil aktivere indtægtsgenerering for mine videoer, men jeg blev afvist, fordi jeg er under 18 år

Minimumsalderen for at deltage i AdSense til YouTube er 18 år. Hvis du har indsendt en AdSense til YouTube-ansøgning via YouTube Studio og er blevet afvist af vores system, fordi du er en mindreårig udgiver, bliver din YouTube-kanal stadig knyttet til denne afviste AdSense til YouTube-ansøgning. Du skal følge vejledningen i afvisningsmailen for at bekræfte din alder (hvis du er over 18 år) og derefter indsende din ansøgning igen.

Hvis du er under 18 år, har du kun mulighed for at begynde at tjene penge på dine videoer ved at knytte din YouTube-kanal til en godkendt AdSense til YouTube-konto (der tilhører en forælder eller værge, der er over 18 år).