Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Vull monetitzar els meus vídeos, però s'ha rebutjat la meva sol·licitud perquè soc menor de 18 anys

L'edat mínima per participar a AdSense per a YouTube és de 18 anys. Si heu enviat una sol·licitud d'AdSense per a YouTube a través de YouTube Studio i el nostre sistema l'ha rebutjat perquè sou editor menor d'edat, el vostre canal de YouTube continuarà enllaçat a aquesta sol·licitud rebutjada d'AdSense per a YouTube. Seguiu les instruccions del correu electrònic de rebuig que heu rebut per verificar la vostra edat (si teniu 18 anys o més) i torneu a enviar la sol·licitud.

Si encara no teniu 18 anys, l'única manera de monetitzar els vostres vídeos és enllaçar el vostre canal de YouTube a un compte aprovat d'AdSense per a YouTube (d'un pare, mare o tutor major de 18 anys).