Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Betalinger

Indsend dine amerikanske skatteoplysninger til Google

Afhængigt af din lokation kan vi være pålagt at indhente skattemæssige oplysninger fra dig. Hvis du skal indberette dine skatteoplysninger til Google, kan du gøre det fra din AdSense-konto. Det er ikke alle udgivere, der skal indberette skatteoplysninger.

Bemærk! Sørg for, at du sender dine skatteoplysninger inden den 20. for at modtage en betaling i samme måned.

sådan sender du dine skatteoplysninger

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Betalinger og så Betalingsoplysninger.
  3. Klik på Administrer indstillinger.
  4. Rul til "Betalingsprofil", og klik på Rediger Rediger ud for "Amerikanske skatteoplysninger".
  5. Klik på Administrer oplysninger om afgifter.
  6. På denne side finder du en vejledning, der hjælper dig med at vælge den relevante formular i forhold til din skattesituation.
    Tip! Når du har indsendt dine skatteoplysninger, skal du følge vejledningen ovenfor for at tjekke sektionen "Amerikanske skatteoplysninger" på din betalingsprofil for at finde de satser for tilbageholdte afgifter, der gælder for dine betalinger.

Du kan også foretage ændringer, hvis dine personlige eller virksomhedsmæssige forhold ændrer sig. Hvis du har ændret adresse, skal du sørge for, at din opdaterede faste adresse er den samme i sektionerne "Fast bopælsadresse" og "Juridisk adresse". Det sikrer, at dine skatteformularer til årsafslutning (f.eks. 1099-MISC, 1099-K, 1042-S) leveres til den korrekte placering. Hvis du er i USA, skal du indsende din W-9-formular igen med din opdaterede juridiske adresse

Bemærk! Hvis du bruger AdSense til at tjene penge på YouTube, skal du gå til Amerikanske afgiftskrav for YouTube-indtjening for at få flere oplysninger om de amerikanske skattekrav for din amerikanske indtjening.

Rediger dit navn

Navnet i din betalingsprofil er ikke knyttet til dine skatteformularer. Hvis du ændrer dit navn, skal du både opdatere dine skatteoplysninger og dine betalingsprofiloplysninger.

Betalingstidslinje

Hvis dine betalinger tilbageholdes, fordi du skal indtaste skatteoplysninger, og du indtaster disse efter den 20. i måneden, er du ikke kvalificeret til at modtage en betaling i den pågældende måneds betalingscyklus. Hvis du angiver dine skatteoplysninger efter den 20., videreføres din indtjening til næste måned, og du modtager betalingen i den næste betalingscyklus.

I henhold til vores betalingstidslinje overføres månedlige betalinger mellem den 21. og den 26., under forudsætning af at betalingsgrænsen er nået, og at alle beløbsreservationer er fjernet senest den 20.

Tip! Vi anbefaler, at alle udgivere regelmæssigt verificere rigtigheden af deres skatteoplysninger. Google påtager sig ikke ansvaret for at bekræfte eller opdatere skatteoplysninger fra udgiverne. Du kan finde specifikke oplysninger om de amerikanske skatteregler ved at besøge IRS-websitet.